Your big data partner

Menu

Talent Recruiter

Vind jij het leuk om mensen verder te helpen in hun carrière? Wil je het talent van morgen spreken, de beste eruit selecteren en hen naar de juiste werkomgeving begeleiden? Mooi, dan ben je bij ons als Talent Recruiter aan het juiste adres.

Dit ben jij

Jij vindt toptalenten in korte tijd, je weet ze te boeien en te binden. Met een nieuwsgierige en energieke houding begeleid je talenten in hun sollicitatieprocedure. Je houdt van bellen, checkt vaak je LinkedIn en geniet van één-op-één gesprekken want je vindt het leuk kandidaten oprecht te leren kennen. Ook ben jij betrokken en vindt je het leuk om hun ontwikkeling te blijven volgen.

Wat je krijgt

  • Je bouwt een netwerk op van de beste Data Scientists en Big Data Engineers
  • Je hebt de vrijheid om zelf de meest effectieve recruitment kanalen te kiezen
  • Als één van de eersten krijg jij de kans om je weg te vinden in de wereld van Big Data
  • Op vrijdag heb je een te gekke borrel: je drinkt iets met collega’s en laat je beste disco-moves zien. Hopelijk heb je zeebenen, want we varen regelmatig een rondje door de oh zo mooie grachten van Amsterdam.

Wat vind je toekomstige collega Kaj er eigenlijk van?Talent recruiter

‘Ik vind het ontzettend tof om te leren van zo veel slimme en enthousiaste mensen, terwijl ik hen verder kan helpen in hun ontwikkeling. Zoeken, bellen, interviewen, matchen en coachen: het is uitdagend en leuk. Zeker als ik me ook nog eens besef dat dit in een informele omgeving is, waar ook ruimte is om samen te lachen.’

Je hebt

  • 0-3 jaar werkervaring
  • WO werk- en denkniveau
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Zin om in een jong en ambitieus team te werken
  • Afgeronde Master (bv. Arbeids- en Organisatiepsychologie)

Over Xomnia

Xomnia is dé Nederlandse big data partij die organisaties in staat stelt maximaal waarde uit data te halen. We excelleren in het genereren van waarde door big data platformen en voorspellende oplossingen te ontwikkelen, integreren en onderhouden. Onze trainingsprogramma’s versterken de data gedreven competenties van uw eigen medewerkers. We leveren lange termijn data science en big data engineering capaciteit middels onze traineeship formule. Indien behoefte aan een tijdelijke boost voor uw team dan delen wij onze eigen ervaren big data experts met u. In Xomnia vindt u de full-service big data partner om uw data gedreven ambities mee te realiseren.

Ondanks dat Xomnia pas actief is sinds 2013 heeft zij een uitgebreid klantportfolio. Een kleine greep hieruit – Vopak, KLM, NS, Nationale Politie, Ministerie van Defensie, Gemeente Utrecht, Rabobank, ABN Amro, ARAG, Nationale Nederlanden, Randstad, TUI, RTL, Electrolux, Danone, Bergman, Elsevier, BrandLoyalty en NXP – leert dat Xomnia een heel divers scala aan sectoren verder helpt door haar kennis omtrent big data te delen.

Ben jij dit?

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Maarten (maarten@xomnia.com)